Na stanju

Set olovaka za ukrašavanje noktiju - Hot designs nail art pens Bavite se profesionalno ili iz hobija lakiranjem i oslikavanjem noktiju? Predstvaljamo Vam savršen proizvod koji ce Vam omogućiti da svakog dana imate zadivljujuće lepe nokte! Uz malo mašte mož... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Set olovaka za ukrašavanje noktiju - Hot designs nail art pens 

Bavite se profesionalno ili iz hobija lakiranjem i oslikavanjem noktiju? Predstvaljamo Vam savršen proizvod koji ce Vam omogućiti da svakog dana imate zadivljujuće lepe nokte! 

Uz malo mašte možete da kreirate veoma zabavan, individualan i veoma moderan izgled svojih noktiju!

Set olovaka za ukrašavanje noktiju – Hot designs nail art pens je revolucionarno rešenje za precizno oslikavanje prirodnih ili veštačkih noktiju. Vaši do juče jednostavni nokti, već danas mogu biti pretvoreni u prava umetnička dela. Vaš nokat postaće Vaše slikarsko platno na kom brzo, lako i precizno možete da napravite tj. nacrtate željene oblike i šare. 

Ove posebno dizajnirane olovke omogućavaju Vam da prvo nanesete osnovnu boju a zatim istu ukrasite po želji. Uz ovaj set olovaka za ukrašavanje noktiju dobijate pored uputstva za korišćenje još i podlošku predloga kako da oslikate Vaše nokte, međutim ne ustručavajte se da budete kreativni i sami stvorite neponovljivo lepe slike na Vašim noktima.

Uz Hot designs nail art pens mogućnosti za oslikavanje nokatne površine su neograničene. Veoma lako možete na Vašim noktima iscrtati različite kombinacije linija i tačkica, koje će ih pretvoriti u najlepši detalj na Vama. Ovaj set predstavlja idealan način da ukrasite Vaše nokte na rukama i stopalima. Čak i klasičan manikir i pedikir mogu postati stilizovani uz Hot designs nail art pens.

Primetićete koliko su lake za upotrebu i koliko je malo veštine potrebno da biste od jednostavnog izgleda noktiju stvorili impresivna dela. Oduševićete sve oko sebe fenomenalno nalakiranim noktima koji prikazuju Vaš jedinstven stil.

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Hot designs nail art pens seta.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Hot designs nail art pens set!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina