Na stanju

Pametni nož 2 u 1 – Nož & Daska za sečenjeIsecite hranu za samo nekoliko sekundi! Brzo i sigurno seckanje hrane bez dodatnog čišćenja!Sečenje nikada nije bilo jednostavnije! Pametni nož je konačno stigao i kod nas! Zavolela ga je gomila žena i muškaraca... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Pametni nož 2 u 1 – Nož & Daska za sečenje


Isecite hranu za samo nekoliko sekundi! Brzo i sigurno seckanje hrane bez dodatnog čišćenja!


Sečenje nikada nije bilo jednostavnije! Pametni nož je konačno stigao i kod nas! Zavolela ga je gomila žena i muškaraca širom sveta koji dosta vremena provode u kuhinji i tvrde da im je i tek kako uštedeo vreme i energiju. Pametni nož je, zapravo, u isto vreme i nož i daska za sečenje.


Dakle, nije potrebno da prljate dasku i rizikujete da ćete se povrediti seckajući hranu običnim nožem. Sa pametnim nožem hranu možete seći direktno u posudu u kojoj želite da je pripremite i to mnogo brže nego do sada.


Ovaj inovativni nož je odličan za sečenje svih vrsta namirnica: povrća, voća, sira, pa čak i mesa. Nož je izrađen od nerđajućeg čelika, a daščica je od kvalitetne plastike.


Kada želite da ga odložite, nož možete zatvoriti kočnicom koja se nalazi na dnu noža i tako će zauzeti mnogo manje mesta u fioci sa priborom i neće postojati rizik da se posečete kada posegnete za nekom drugom stvari pored koje se nalazi.


Pogledajte u videu kako je pametni nož jednostavan i praktičan i iskoristite priliku da i za svoju kuhinju nabavite jedan koji će vam pomoći da sečete lakše, bez nereda i koji će vam uštedeti vreme i energiju.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina