Na stanju

Teg za muškarce - Shake weightShake weight teg za muškarce je fantastičan i revolucinarni proizvod namenjen osobama jačeg pola koje žele da ostanu u top formi. Pored toga uz pomoć ovog zanimljivog proizvoda možete doći do željenih rezultata bez preterane m... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Teg za muškarce - Shake weight

Shake weight teg za muškarce je fantastičan i revolucinarni proizvod namenjen osobama jačeg pola koje žele da ostanu u top formi. 

Pored toga uz pomoć ovog zanimljivog proizvoda možete doći do željenih rezultata bez preterane muke.

Ovaj proizvod je potpuno drugačiji u odnosu na sve što postoji na našem tržištu. Shake weight teg za muškarce je anatomski dizajniran, tako da vežbanje sa njim postaje pravo  zadovoljstvo. Radi po principu najnovije tehnologije, odnosno pokreće ga dinamička inercija. Prilikom vežbanja, uz pomoć ovih tegova obuhvatićete svaku regiju mišića na rukama, grudima i ramenima. Na potpuno nov i inovativan način podići ćete čak i do 300% aktivnost prilikom vežbanja u odnosu na vežbanje običnim tegovima.

Potrebno Vam je samo 6 minuta na dan, kako bi ste došli do neverovatno dobrih rezultata. Uz pomoć ove nove tehnologije, vaši mišići brže rade – odnosno i po nekoliko puta u sekundi se kontrahuju i opuštaju, te se na taj način višestruko povećava efekat vežbanja. 
Prstom matematičkom računicom dolazimo do zaključka da će se mišići u toku samo jednog minuta kontahovati i do 240 puta. Definicija i masa ruku, ramena, bicepsa i tricepsa nikad nije bila lakša za postizanje. Vrhunski rezultati koje ćete postići u veoma kratkom vremenskom roku će biti odličan motiv za Vas, ali i Vašu okolinu.

Tokom izvođenja vežbi, držite teg na udaljenosti od oko 10 cm u odnosu na Vaš vrat. Uhvatite ga sa obe ruke i tresite gore-dole. 

U okviru pakovanja dobijate i CD sa detaljnim uputstvom za vežbanje. 

Shake weight teg za muškarce uzmite već sada po veoma povoljnoj ceni.    • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina