Na stanju

Potpora sa masažerom za pravilno držanje - Lumbar support with massager / seat back supportImate problema sa bolovima u donjem delu leđa usled višečasovnog sedenja u kancelariji za računarom ili dugotrajne vožnje u automobilu? Predstavljamo Vam proizvod za... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Potpora sa masažerom za pravilno držanje - Lumbar support with massager / seat back support

Imate problema sa bolovima u donjem delu leđa usled višečasovnog sedenja u kancelariji za računarom ili dugotrajne vožnje u automobilu? 

Predstavljamo Vam proizvod zahvaljujući kom će Vaša kičma osetiti znatno olakšanje a Vaš kompletan organizam doživeti preporod - Lumbar support with massager / seat back support.

Revolucionarni proizvod koji pruža potporu Vašem donjem delu leđa, specijalno dizajniran tako da Vas oslobodi i najupornijeg bola i ukočenosti u ovom predelu. Idealna potpora za Vašu kičmu, sa masažerskim svojstvima omogućiće Vam pravilno držanje leđa u svakom trenutku. Ova potpora za kičmu je toliko jednostavna za korišćenje da ćete vrlo lako i zaboraviti da je iza Vas i da Vas efikasno oslobađa boli.

Proizvod vrhunskih performansi napravljen je od izdržljivog materijala sa središnjom osnovom koja ima masažerska svojstva. Elastičan metalni ram potpore za kičmu obezbeđuje istoj stabilnost i postojanost, a Vama mogućnost da je neograničeno koristite. 

Cirkulacija vazduha obezbeđena je prilikom korišćenja ovog proizvoda, što znači da nećete imati utisak da Vam je nešto neprijatno prislonjeno uz leđa. Isti se veoma lako postavlja odnosno kači za Vašu radnu stolicu ili sedište u automobilu. 
Potpora za leđa je jednako preporučljiva i mlađim i starijim osobama, oba pola, bez obzira na to da li već pate ili ne od bolova u donjem delu leđa.

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Lumbar support with massager / seat back support.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Lumbar support with massager / seat back support.  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina