Na stanju

Manikir set - Naked Nails Potrebno Vam je dosta vremena da izgled svojih noktiju dovedete u perfektno stanje? Posete kozmetičkim salonima Vam predstavljaju trošak i oduzimaju dosta vremena? Potrebno Vam je brzo i efikasno rešenje koje će Vam podariti lepe ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Manikir set - Naked Nails 

Potrebno Vam je dosta vremena da izgled svojih noktiju dovedete u perfektno stanje? 

Posete kozmetičkim salonima Vam predstavljaju trošak i oduzimaju dosta vremena? Potrebno Vam je brzo i efikasno rešenje koje će Vam podariti lepe nokte?

Pravo je vreme da Vašim prirodnim noktima vratite njihov blistav izgled! 
Do čistih, ispoliranih i predivnih prirodnih noktiju nikad nije bilo lakše doci! 

Predstavljamo Vam proizvod u koji ćete se zaljubiti na prvi pogled – Naked Nails, proizvod čije će Vas performanse jednostavno zadiviti!

Naked Nails manikir set je proizvod najnovije generacije koji će Vam omogućiti da imate besprekorno oblikovane, isturpijanje i ispolirane nokte koji će predstavljati najlepši detalj na Vama. 
Vaše samopouzdanje doseći će svoju najvišu tačku uz perfektne nokte koji vrlo lako mogu postati Vaša stvarnost.

Naked Nails sprava je toliko jednostavna za korišćenje da ćete prosto zaboraviti na sve druge proizvode za negovanje lepote Vaših noktiju. Uz ovu spravu sa tri različita nastavka za oblikovanje, turpijanje i poliranje noktiju veličanstveni nokti postaće Vaša svakodnevica.

Manikir set Naked Nails radi uz pomoć baterija što znači da ćete za svega nekoliko sekundi dovesti Vaše nokte do idealnog izgleda. Sve nesavršenosti, zadebljanja i zanoktice takođe biće efikasno uklonjene iz okruženja Vaših noktiju. Uverite se i sami!

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam predočiti sve funkcije Naked Nails seta.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Naked Nails set.


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina