Na stanju

Longeta za ispravljanje čukljevaGoodnight bunion profoot je ortopedsko pomagalo koje se koristi za ispravljanje čukljeva. Ukoliko imate problem sa nepravilnim izraslinama na nogama i ne znate kako da ih se rešite imamo sjajnu vest za Vas! Iskoristite jedin... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Longeta za ispravljanje čukljeva

Goodnight bunion profoot je ortopedsko pomagalo koje se koristi za ispravljanje čukljeva. 

Ukoliko imate problem sa nepravilnim izraslinama na nogama i ne znate kako da ih se rešite imamo sjajnu vest za Vas! Iskoristite jedinstvenu priliku i poručite longetu za ispravljanje čukljeva po sasvim povoljnoj ceni. 
Longeta je namenjena za nošenje tokom spavanja kako bi ste rešili bolne probleme izazvane deformitetom stopala.

Ovo ortopedsko pomagalo se koristi kao preventiva kod deformiteta stopala, u narodu poznato kao čukljevi, ali takođe može da se koristi i kao terapija ukoliko problem već postoji. Fantastična longeta za ispravljanje čukljeva je izuzetno udobna. Umetak je izrađen od pene, u skladu sa anatomijom stopala. 
Ovi umeci su specijalno napravljeni tako da štite najkritičniju oblast kod palca, ali i prednji deo ako je otečen. Na longeti se nalaze dve čičak trake koje se podešavaju, pa samim tim možete precizno podesiti precizno podešavanje poluge. 
Ostala dva anatomska štitnika za čukljeve se veoma lako prilagođavaju nepravilnom obliku Vaših stopala, odnosno palčeva. 

Pomoću ovog anatomskog štitnika veoma lako ćete se rešiti bola, a Vaša stopala će biti dosta lepša.

Longeta za ispravljavljanje čukljeva će Vas spasiti bola i neprijatnog osećaja na stopalima koji nastaje usled problema sa čukljevima. Osim toga noseći ovu longetu preko noći, sprečićete rast čukljeva i krivljenje palčeva.  Već nakon kratkotrajnog korišćenja videćete kako Vam se postepeno palac vraća u pravilan i prirodan položaj.

Longeta se koristi tokom noći i tako se najbrže vide razultati. U pakovanju se nalaze dve longete sa svim potrebnim dodacima za obe noge. 

Rešite se već danas čukljeva na potpuno bezbolan način uz longetu za ispravljanje čukljeva.   • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina