Na stanju

Jastuk za ravna stopala Comfy feet ProMetzComfy feet je senzacionalni proizvod koji je pomogao i olakšao muke ljudima koji imaju problem zbog ravnih stopala. Iskoristite popust i poručite već sada čudesni jastuk za ravna stopala!Jastuk za ravna stopla služ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Jastuk za ravna stopala Comfy feet ProMetz

Comfy feet je senzacionalni proizvod koji je pomogao i olakšao muke ljudima koji imaju problem zbog ravnih stopala.

Iskoristite popust i poručite već sada čudesni jastuk za ravna stopala!

Jastuk za ravna stopla služi kao podrška stopalima tako što ih oslobađa pritiska i pruža dodatnu potporu i udobnost prilikom nošenja. Na taj način se vrlo brzo smanjuje pritisak stopalima. 
Višesatno stajanje i hodanje može veoma da optereti stoplao i izazove jake bolove, uz pomoć Comfy Feet jastuka bol će bukvalno isčeznuti. Pored toga što smanjuje pritisak u stopalima, ovaj revolucionarni proizvod podiže i luk stopala, što veoma pozitivno utiče na bolove i nogama, kolenima i leđima.

Ukoliko se osećate umorno i ne možete više da trpite bol, priuštite Vašim opterećenim stopalima jastuk za ravna stopala i oslobodite ih stresa. Prema ocenama mnogobrojnih svetskih ortopeda i kiropraktičara nošenje ovih jastučića pozitivno utiče i oslobađa telo od bola.

Jastučići se izrađuju u univerzalnoj veličini i u potpunosti odgovaraju i muškarcima i ženama. Mogu se nositi u svim varijantama. Pogodni su za patike, cipele, na bosu nogu, japanke i visoke potpetice. Veoma se lako održavaju, tj. potrebno ih je obrisati mokrom krpom.

Ukoliko vas muče problemi i imate konstantan bol zbog spuštenih stopala, nemojte da čekate ni jedan tren. Poručite ovaj proizvod po akcijskoj ceni i oslobodite stopala neprijatnog pritiska. 


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina