Na stanju

Gaćice za podizanje zadnjice - Brazilian Secret Nov i potpuno fascinantan proizvod kojim će žene biti potpuno oduševljene. Uz pomoć novih Brazilian Secret gaćica za podizanje zadnjice, Vaša guza će izgledati neverovatno dobro šta god da obučete. Privlačna ... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Gaćice za podizanje zadnjice - Brazilian Secret 


Nov i potpuno fascinantan proizvod kojim će žene biti potpuno oduševljene. 


Uz pomoć novih Brazilian Secret gaćica za podizanje zadnjice, Vaša guza će izgledati neverovatno dobro šta god da obučete. Privlačna i podignuta zadnjica je san svake žene, a u čemu je tajna?


Ove gaćice su izrađene od mikrofibera. Ovaj materijal će Vam dodatno pružiti volumen prirodnog izgleda. Zahvaljujući anatomskom dizajnu koji podiže Vašu zadnjicu, u ovim gaćicama ćete se osećati vrlo prijatno jer su udobne i meke za nošenje.


Brazilian Secret gaćice du dostupne u dve boje: u crnoj i beloj boji. Veličine koje se nalaze u prodaji su M,L, XL. Ove gaćice za podizanje zadnjice su pogodne za svakodnevno nošenje. Obzirom da su vrlo postojanog oblika, a njihova veličina se reguliše tračicama sa strane, dobijamo savršene rezultate za svaki oblik i građu tela. Uz pomoć ovih gaćica, možete zategnuti i oblikovati Vašu guzu sa samo nekoliko sekundi.


Brazilian Secret gaćice su odlično rešenje za sve one koji žele da se osećaju i izgledaju atraktivno. Uz pomoć ovih gaćica dobićete sve ono o čemu sanjate. 


Poručite ih i bićete prezadovljne!  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina