Na stanju

Električna turpija za pete - Personal Pedi Pedikir tretmani Vam oduzimaju Vaše dragoceno vreme, evo sad konačno rešenja za Vas! Personal Pedi električna turpija za pete proizvod koji će se svojim kvalitetom izdvojiti na našem tržištu, pravo je rešenje za V... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Električna turpija za pete - Personal Pedi 

Pedikir tretmani Vam oduzimaju Vaše dragoceno vreme, evo sad konačno rešenja za Vas! 

Personal Pedi električna turpija za pete proizvod koji će se svojim kvalitetom izdvojiti na našem tržištu, pravo je rešenje za Vas.

Do sada ste zakazivali Vaše tretmane kod pedikira u salonima, koji su Vam oduzimali previše vremena ili u kućnoj varijanti sa običnim turpijama pokušavali da Vaša stopala dovedete do toga da budu glaka i nežna. Nažalost bezuspešno. 
Uz pomoć Personal Pedi-ja na jednostavan i brz način rešićete se zadebljanja i mrtve kože na Vašim petama. Nakon korišćenja električne turpije Personal Pedi-ja Vaša stopala će biti meka poput svile.
 
Električna turpija za stopala  jednostavno se koristi: ubacite baterije sa donje strane aparata, skinite zaštitni poklopac sa rotirajućeg dela, zatim samo prislonite na deo kože koji želite da turpijate i Vaš tretman može da počne. Uz korišćenje Personal Pedi-ja svaki dan samo jedan minut Vaša stopala će biti mekša nego ikada. 

Aparat radi na 2 AA alkalne baterije, koje nisu deo ponude. 

U pakovanju ćete dobiti: Personal Pedi Aparat sa kristalnim valjkom i poklopcem, četkicu za čišćenje, kao i još jedan kristalni valjak.

Električna turpija za pete je proizvod koji morate imati u svom kupatilu.

Ispod texta Vas očekuje video klip koji će Vam prikazati sve prednosti  Personal Pedi-ja.

Iskoristite mogućnost da već danas nabavite Vaš Personal Pedi po super ceni!


  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina