Na stanju

Cediljka za hranu - Better StrainerPredstavljamo Vam potpuno inovativan proizvod koji će u potpunosti olakšati snalaženje u kuhinji. Komplikovana ceđenja će od sada biti daleka prošlost ako kupite ovu neverovatnu cediljku po izuzetno povoljnoj ceni. Better... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Cediljka za hranu - Better Strainer


Predstavljamo Vam potpuno inovativan proizvod koji će u potpunosti olakšati snalaženje u kuhinji. 


Komplikovana ceđenja će od sada biti daleka prošlost ako kupite ovu neverovatnu cediljku po izuzetno povoljnoj ceni. Better Strainer cediljka je najbolja pomoć u svakoj kuhinji.

Uz pomoć ove vrlo jednostavne i praktične cediljke od sada ćete moći na savršeno lak i brz način odvojite špagete, povrće ili neke druge namirnice tako da sigurno ostanu u šerpi bez bespotrebnog prosipanja. 

Better Strainer The Expandable Strainer je prilagodljiv i može da se vrlo lako i jednostavno postavi na bilo koju veličinu šerpe, kači se vrlo lako i stoji fiksiran tako da ne postoji bojazan da će doći do prosipanja. 

Osim na šepre ovu cediljku možete staviti i na činije ili tiganje. Veoma dobro dihtuje, te zasigurno neće ništa od namirnica završiti van posude. 

Nakon upotrebe, jednostavno je skinite sa šerpe i isperite je pod mlazom vode ili je operite u mašini za sudove i zatim odložite do narednog korišćenja. Veoma jednostavno se održava i napravljena je od takvog materijala da se za nju ne lepe namirnice.


Ova cediljka osim svih svojih kvaliteta ima još jedan plus – lako skladištenje. Za razliku od drugih cediljki koje su veoma glomazne i zauzimaju dosta prostora u fiokama. Veoma lako se održava, a možete je prati i u mašini za sudove. 


Iskoristite ovu fantastičnu ponudu i počastite sebe Better Strainer cediljkom za hranu po veoma povoljnoj ceni.
  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina