Na stanju

Aparat za savijanje sarmi - DolmerSavijanje sarmi nikad nije bilo lakše! Sada uz pomoć sprave za motanje sarmi Dolmer možete brzo i efikasno da napravite fenomenalne, ukusne i sarme jednake veličine u samo nekoliko poteza. Pravljenje sarmi uz pomoć ovog ap... ... više

Proizvod možete naručiti samo kao registrovano pravno lice .
Registrujte se

Opis

Aparat za savijanje sarmi - Dolmer


Savijanje sarmi nikad nije bilo lakše! 


Sada uz pomoć sprave za motanje sarmi Dolmer možete brzo i efikasno da napravite fenomenalne, ukusne i sarme jednake veličine u samo nekoliko poteza. Pravljenje sarmi uz pomoć ovog aparata postaje pravo zadovoljstvo. 

I ne samo to na isti način možete pripremiti i razne rolnice sa lisnatim testom ili korama, kao i palačinke. 


Prilikom pripreme ubacite svež list kupusa, vinove loze ili kiselog kupusa u vruću vodu da omekša. Isecite sve nabore sa lista i stavite ga u Dolomer apartat za savijanje sarmi Pro Metz, zatim stavite nadev, povucite ručicu i Vaša sarma je gotova. Jednostavno i brzo kao nikad pre! 


Ovaj aparat je specijalno napravljen da olakša rad, smanji vreme pripreme i poboljša kvalitet – odnosno izgled gotovih sarmica. 


Korišćenje Dolomer aparata za savijanje sarmi ne zahteva posebne veštine ni znanje. Možete ga koristiti kod kuće, u restoranima ili manjim proizvodnim pogonima.


Proizvod je napravljen od plastike i poseduje tri niva za podešavanje veličine sarmi. Jednostav je za upotrebu i lak za održavanje. 


Iskoristite fenomenalan popust i kupite već danas ovaj revolucionarni aparat za zavijanje sarmi  • Sigurna kupovina
  • Online podrška
  • Call centar podrška
  • Povoljna dostava
  • Jednostavna kupovina